• Το Bleacher Report υπερασπίστηκε τους φίλους της ΑΕΚ

    ΑΘΛΗΤΙΚΑ Δημοσιογράφος του “Bleacher Report” βρέθηκε στο Παρίσι για το Παρί Σεν Ζερμέν – Λίβερπουλ και θέλησε να αναφερθεί στην επίσκεψη που έκανε στο ΟΑΚΑ για το ΑΕΚ – Μπάγερν, στέλνοντας το δικό του μήνυμα για τους φίλους της Ένωσης.

  • Γιαννακόπουλος:Με ειρωνεία κατά του Ολυμπιακού

    ΑΘΛΗΤΙΚΑ Με ειρωνεία κατά του Ολυμπιακού και θέτοντας τον Τσάβι Πασκουάλ προ των ευθυνών του, μίλησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά το ντέρμπι αιωνίων στο ΟΑΚΑ, για την 6η αγωνιστική της Α1 Ανδρών, που βρήκε θριαμβευτές τους πράσινους

  • Παππάς 24 πόντους, ΛεΝτέι 20 πόντους

    ΑΘΛΗΤΙΚΑ Σε ένα ντέρμπι που ανέδειξε μη αναμενόμενους πρωταγωνιστές τον Παππάς με 24 πόντους και ΛεΝτέι 20 πόντους, ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη στις λεπτομέρειες, γράφοντας το δύο στα δύο επί του Ολυμπιακού στις εφετινές τους αναμετρήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη και «εκθρονίζοντας» τους Πειραιώτες από την κορυφή

  • Ήττα (0-1) η Εθνική ομάδα στο ΟΑΚΑ από την Εσθονία

    ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ένα αυτογκόλ του Λαμπρόπουλου στο 44ο λεπτό καταδίκασε σε ήττα (0-1) την Εθνική ομάδα στο ΟΑΚΑ από την Εσθονία, την πρώτη στην Ιστορία μεταξύ των δύο ομάδων.

  • Απολύθηκε ο Μανόλο Χιμένεθ από την Λας Πάλμας

    ΑΘΛΗΤΙΚΑ Η Λας Πάλμας απέλυσε τον Μανόλο Χιμένεθ, κάνοντας χώρο για να καθίσει στον πάγκο της, ο μέχρι πρότινος Ισπανός προπονητής του Αρη, Πάκο Ερέρα

  • Πραγματικός ηγέτης ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

    ΑΘΛΗΤΙΚΑ Πραγματικός ηγέτης ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, έφτασε σε double double, με 23 πόντους και 13 ριμπάουντ, οδηγώντας τους Μπακς, που βρέθηκαν μέχρι και 22 πόντους πίσω στο σκορ (στη δεύτερη περίοδο), σε μεγάλη ανατροπή και νίκη με 123-104 επί των Σικάγο Μπουλς.

  • Muay Thai - Νεκρός 13χρονος

    ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ο θάνατος ενός 13χρονου αγοριού στη διάρκεια ενός αγώνα Thai boxing έχει πυροδοτήσει έναν διάλογο για το αν θα πρέπει να επιτρέπεται να συμμετέχουν παιδιά σε ένα τόσο επικίνδυνο άθλημα, το οποίο πολλά από αυτά βλέπουν ως τη μοναδική ευκαιρία να γλιτώσουν από τη φτώχεια.

  • Ο Ολυμπιακός απέδειξε και στο χορτάρι την τεράστια διαφορά

    ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ο Ολυμπιακός απέδειξε και στο χορτάρι την τεράστια διαφορά που είχε με την Ντουντελάνζ. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 5-1 σε ένα παιχνίδι (photo story) όπου το τελικό σκορ αντικατοπτρίζει τη διαφορά δυναμικότητας.

  • Κερ και Κάρι υποκλίθηκαν στην αξία του Αντετοκούνμπο

    ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ο κορυφαίος, για πολλούς, κόουτς του ΝΒΑ, Στιβ Κερ, και ο σταρ των Ουόριορς, Στεφ Κάρι, «υποκλίθηκαν» στην αξία Γιάννη Αντετοκούνμπο. Οι Μπακς θριάμβευσαν με 134-111 επί των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, μέσα στο Οκλαντ και ο Ελληνας σούπερ σταρ σημείωσε 24 πόντους. Ο κόουτς των πρωταθλητών μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Giannis μετά το παιχνίδι:

  • Εγκωμιαστικός ήταν ο Τύπος της Ιταλίας για την εμφάνιση του Κώστα Μανωλά

    ΑΘΛΗΤΙΚΑ Εγκωμιαστικός ήταν ο Τύπος της Ιταλίας για την εμφάνιση του Κώστα Μανωλά στη χθεσινή νίκη (1-2) της Ρόμα στη Μόσχα απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, σε αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής στο Champions League.