Εγκωμιαστικός ήταν ο Τύπος της Ιταλίας για την εμφάνιση του Κώστα Μανωλά

Εγκωμιαστικός ήταν ο Τύπος της Ιταλίας για την εμφάνιση του Κώστα Μανωλά

newsweb.gr


Εγκωμιαστικός ήταν ο Τύπος της Ιταλίας για την εμφάνιση του Κώστα Μανωλά στη χθεσινή νίκη (1-2) της Ρόμα στη Μόσχα απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, σε αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής στο Champions League.

Ο Ελληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός, άνοιξε το σκορ μετά από μόλις τέσσερα λεπτά αγώνα. 

    Για την Gazzetta dello Sport ήταν ο καλύτερος τη Ρόμα: «Επέστρεψε και ήταν όπως όταν οι Έλληνες βρήκαν τον Αχιλλέα μπροστά στα τείχη της Τροίας. Σημείωσε το γκολ, έσωσε πολλές φάσεις και σχεδόν ποτέ δεν έκανε λάθος». 

    Η Messaggero, του έδωσε την καλύτερη βαθμολογία (8): «Ηταν θεραπεία για τα λάθη των άλλων, σημείωσε ένα γκολ που ξεκλείδωσε τον αγώνα και έστειλε την Ρόμα στον ουρανό». 

    Η βαθμολογία του Μανωλά από τα ιταλικά έντυπα: Τuttomercato: 7, La Gazzetta dello Sport: 7, Corriere della Sera: 7.5, Tuttosport: 7, Il Messaggero: 8 Il Tempo: 7, Vocegiallorossa.it: 6.5

Στην κορυφαία 11αδα της 4ης αγωνιστικής

O Κώστας Μανωλάς συμπεριλαμβάνεται στην κορυφαία ενδεκάδα της εβδομάδας στο Champions League. 

    Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι και Μπριζ είναι οι τρεις ομάδες που έχουν από δύο εκπροσώπους στην 11αδα της 4ης αγωνιστικής. Ανάμεσά στους παίκτες που επιλέχθηκαν, είναι και ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, που σημείωσε και τα δύο γκολ στη χθεσινή νίκη (2-0) της Μπάγερν επί της ΑΕΚ. 

    Η κορυφαία 11αδα: Χόρβατ (Μπριζ), Μπερνάτ (Παρί ΣΖ), Μανωλάς (Ρόμα), Φιλίπε Λουίς (Ατλέτικο Μαδρίτης), Σολέρ (Βαλένθια), Κρόος (Ρεάλ Μαδρίτης), Βανάκεν (Μπριζ), Μαχρέζ (Μάντσεστερ Σίτι), Γκαμπριέλ Ζεσούς (Μάντσεστερ Σίτι), Λεβαντόφσκι (Μπάγερν) και Μπενζεμά (Ρεάλ Μαδρίτης).

ροή ειδήσεων

imonline - Κατασκευή ιστοσελίδας στο Ηράκλειο

Τα νεώτερα άρθρα της κατηγορίας ΑΘΛΗΤΙΚΑ