Ο Ολυμπιακός απέδειξε και στο χορτάρι την τεράστια διαφορά

Ο Ολυμπιακός απέδειξε και στο χορτάρι την τεράστια διαφορά

newsweb.gr


Ο Ολυμπιακός απέδειξε και στο χορτάρι την τεράστια διαφορά που είχε με την Ντουντελάνζ. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 5-1 σε ένα παιχνίδι (photo story) όπου το τελικό σκορ αντικατοπτρίζει τη διαφορά δυναμικότητας.

Η επόμενη μέρα βρίσκει τους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς απαλλαγμένους από την πίεση και φαίνεται ότι τα αρνητικά αποτελέσματα και οι κακές εμφανίσεις περνάνε οριστικά στο παρελθόν.

Σ’ αυτό το παιχνίδι και με τον τρόπο που εξελίχθηκε τα μόνο που μπορούν να κρατήσουν οι ερυθρόλευκοι είναι ότι κατάφεραν κι έσπασαν την επιθετική κακοδαιμονία σημειώνοντας πολλά γκολ. Κάτι που μέχρι χθες προβλημάτιζε ιδιαίτερα τους ιθύνοντες της ομάδας, μιας και δημιουργούσαν φάσεις, αλλά δεν μπορούσαν να πετύχουν γκολ.

Με μπροστάρη τον Κώστα Φορτούνη, αλλά και τον... αρχισκόρερ Τοροσίδη ο Ολυμπιακός πήρε μια εύκολη νίκη και πλέον ο όμιλος έχει πάρει φωτιά. Οι  ερυθρόλευκοι θα ταξιδέψουν στην Ισπανία για να αντιμετωπίσουν την Μπέτις και στη συνέχεια υποδέχονται την Μίλαν. Δύο παιχνίδια φωτιά μιας και οι τρεις ομάδες απέχουν μόλις ένα βαθμό. Οι ροσονέρι και ο Ολυμπιακός έχει 7 βαθμούς και προηγείται η Μπέτις με 8.

Τα σενάρια, πάντως, είναι κάτι που δεν απασχολεί τον Ολυμπιακό αυτή την στιγμή. Τα βλέμματα, όλων, είναι στραμμένα στον Παναθηναϊκό και το «αιώνιο» ντέρμπι. Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο θέλουν μόνο νίκη για να παραμείνουν κοντά στον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και το αν θα προλάβουν το παιχνίδι της Κυριακής οι Νάουελ και Νάτχο. Αμφότεροι αποχώρησαν τραυματίες και άπαντες περιμένουν να μάθουν το μέγεθος του τραυματισμού

ροή ειδήσεων

imonline - Κατασκευή ιστοσελίδας στο Ηράκλειο

Τα νεώτερα άρθρα της κατηγορίας ΑΘΛΗΤΙΚΑ