Ένας αστυνομικός και άλλα δύο άτομα τραυματίστηκαν στην Ξάνθη

Ένας αστυνομικός και άλλα δύο άτομα τραυματίστηκαν στην Ξάνθη

newsweb.gr


Ένας αστυνομικός και άλλα δύο άτομα τραυματίστηκαν στην Ξάνθη όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονος και επέβαινε 35χρονος εμβόλισε περιπολικό. Όλα ξεκίνησαν όταν στο πλαίσιο επιχείρησης.

Ένας αστυνομικός και άλλα δύο άτομα τραυματίστηκαν στην Ξάνθη όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονος και επέβαινε 35χρονος εμβόλισε περιπολικό. Όλα ξεκίνησαν όταν στο πλαίσιο επιχείρησης, αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο δράστες να κινούνται με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στην παλαιά Εθνική Οδό Καβάλας – Ξάνθης και επιχείρησαν να τους ελέγξουν.

Σε σήμα στάσης των αστυνομικών, ο 25χρονος οδηγός του οχήματος δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς. Στην προσπάθεια διαφυγής, ο 25χρονος εμβόλισε με το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένα περιπολικό, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθούν και τα δύο οχήματα και ακολούθως να συλληφθούν οι δύο δράστες.

Από το τροχαίο ατύχημα τραυματίστηκαν οι δύο δράστες και ένας αστυνομικός, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, όπου ο 35χρονος παρέμεινε για νοσηλεία. Όπως διαπιστώθηκε, στη διαδρομή που ακολούθησαν οι δράστες επιχειρώντας να διαφύγουν, απέρριψαν στο οδόστρωμα μία συσκευασία με κοκαΐνη, βάρους 6,8 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.

Πηγή: thrakinea

ροή ειδήσεων

imonline - Κατασκευή ιστοσελίδας στο Ηράκλειο

Τα νεώτερα άρθρα της κατηγορίας ΕΛΛΑΔΑ