Κινητοποίηση της Λαϊκής Ενότητας κατά e-πλειστηριασμών

Κινητοποίηση της Λαϊκής Ενότητας κατά e-πλειστηριασμών

Μάνος Ξενικάκης


Σε συμβολαιογραφικό γραφείο στο κέντρο της Αθήνας (Καποδιστρίου 18) κινητοποιήθηκαν μέλη της Λαϊκής Ενότητας, όπου βγαίνει σε πλειστηριασμό αγροτεμάχιο στον Ωρωπό και κατοικίες στα Λιόσια που ανήκουν σε εταιρεία που έχει οικονομικές διαφορές με τράπεζα.

Σύμφωνα με τη ΛΑ.Ε., η διαδικασία που ακολουθείται είναι παράνομη, ενώ ο Π. Λαφαζάνης δήλωσε ότι η παρουσία τους απέτρεψε τον πλειστηριασμό του αγροτεμαχίου για 110.000 ευρώ. «Δεν μας ενδιέφερε η εταιρεία που είχε διάφορες με την τράπεζα αλλά το αγροτεμάχιο», σημείωσε ο ίδιος.

«Ζητήσαμε να ανέβουμε στο συμβολαιογραφείο και μας είπαν ότι απουσιάζει η συμβολαιογράφος. Τελικά μετά από πιέσεις κατορθώσαμε να ανέβουμε στο γραφείο και να δούμε το προσωπικό. Η συμβολαιογράφος απουσιάζει από το γραφείο όπου συντελούνται πλειστηριασμοί λαϊκής περιουσίας. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο με τη συμβολαιογράφο και μας είπε ότι δεν είναι αναγκαίο η συμβολαιογράφος που εκτελεί τον πλειστηριασμό να βρίσκεται στο γραφείο της.

»Μπορεί να τον κάνει από οπουδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο, αρκεί να είναι ηλεκτρονικό. Ακόμα και με το κινητό της. Να αρπάζει τη λαϊκή περιουσία μ ένα κλικ απ' οπουδήποτε. Θεωρούμε ότι όλα αυτά είναι χονδροειδέστατη παρανομία. Από το κινητό τηλέφωνο θα χάνει το κάθε νοικοκυριό το σπίτι του. Με τα μνημονιακά αυτά μέτρα η χώρα μας και η κοινωνία μας έχουν εισέλθει σ' έναν σκοτεινό μεσαίωνα», είπε επίσης.

ροή ειδήσεων

imonline - Κατασκευή ιστοσελίδας στο Ηράκλειο

Τα νεώτερα άρθρα της κατηγορίας ΕΛΛΑΔΑ