Χειροπέδες σε έναν από τους ληστές της Υφαντής

Χειροπέδες σε έναν από τους ληστές της Υφαντής

newsweb.gr


Ο 36χρονος ληστής συνελήφθη το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (26.11.2018) στην Αθήνα από άνδρες του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Είναι ο ένας από τους δράστες της αιματηρής ληστείας στην εταιρία Υφαντής, στις 14 Δεκεμβρίου του 2016.

Ο συλληφθείς, μαζί με άλλους τουλάχιστον έξι συνεργούς του είχαν διαπράξει, από το 2016, ληστείες και διαρρήξεις σε εταιρίες και τράπεζες. Και όχι μόνο αυτό αλλά η σπείρα έκλεβε και αυτοκίνητα, τα οποία φαίνεται πως χρησιμοποιούσε ως οχήματα διαφυγής.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο 36χρονος πέφτει στα χέρια της αστυνομίας. Στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για ληστείες, κλοπές και πλαστογραφίες οχημάτων.

Από τις μέχρι στιγμής έρευνες έχουν εξιχνιαστεί:

Η ληστεία της 14ης Δεκεμβρίου στην εταιρία Υφαντής στην Κάτω Κηφισιά, κατά την οποία οι δράστες είχαν ανοίξει πυρ με καλάσνικοφ κατά των ιδιοκτητών και των υπαλλήλων της. Τότε, είχαν τραυματίσει τον γιο του ιδρυτή της εταιρείας και τον αδελφός του, Χαράλαμπο Υφαντή

 Η ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στους Αγίους Θεοδώρους στις 30 Νοεμβρίου του 2016

Η διάρρηξη και κλοπή που έγινε στις 28 Ιουλίου 2016 σε εταιρία επεξεργασίας και εμπορίας ρινισμάτων πολύτιμων μετάλλων στον Ασπρόπυργο και

Τρεις κλοπές οχημάτων.

Η λεία από τη δράση των κακοποιών ξεπερνά το 1,1 εκατ. ευρώ.

Ο 36χρονος οδηγήθηκε στον ανακριτή, ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό και των υπολοίπων δραστών συνεχίζεται.

ροή ειδήσεων

imonline - Κατασκευή ιστοσελίδας στο Ηράκλειο

Τα νεώτερα άρθρα της κατηγορίας ΕΛΛΑΔΑ