Ingredients
- 4 μέτρια κολοκυθάκια τρυφερά
- 250 gr. μυζήθρα φρέσκια
- 2 κόκκινες πιπεριές
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 4 ντοματίνια
- Ξερή ρίγανη
- Αλάτι
Instructions
- Βράζουμε τα κολοκυθάκια σε άφθονο νερό για 10 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν.
Τα αφήνουμε να κρυώσουν, τα κόβουμε στη μέση και με το ειδικό εργαλείο αφαιρούμε το εσωτερικό τους. - Σε ένα μπώλ ανακατεύουμε την μυζήθρα με όλα τα υπόλοιπα υλικά, εκτός από τα ντοματίνια και την φρέσκια ρίγανη που τα κρατάμε για την γαρνιτούρα.
- Γεμίζουμε τα κολοκυθάκια και τα γαρνίρουμε με τα ντοματίνια, τα οποία έχουμε κόψει στην μέση και φυλλαράκια φρέσκιας ρίγανης!
Σερβίρονται αμέσως ή σαν κρύο πιάτο, με ζεστές μπρουσκέτες!