Πιπεριές γεμιστές πικάντικες

Πιπεριές γεμιστές πικάντικες

newsweb.gr


Υλικά συνταγής 2-3 κουταλιές λάδι 1 μικρό κρεμυδι ξερό 4 πιπεριές κέρατο αλάτι πιπέρι 1 καυτερή πιπερίτσα ρίγανη μισή ντομάτα 1 κουτ.γλ. κέτσαπ 1-2 κλαδάκια μαϊντανό 100 γρ. φέτα τριμμένη 2-3 κουτ. γραβιέρα τρμμένη

Αρχικά πλένουμε τις πιπεριές και τις αδειάζουμε προσεχτικά, κρατώντας τα καπάκια.

Ψιλοκόβουμε την ντομάτα, το κρεμμύδι και τον μαϊντανό.

Σε τηγάνι βάζουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το κρεμύδι.

Έπειτα ρίχνουμε την ντομάτα, τον μαϊντανό, το αλάτι και τα μπαχαρικά με την πιπερίτσα.

Κατεβάζουμε από το μάτι και ανακατεύουμε τα τυριά και την κέτσαπ.

Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200 βαθμούς.

Γεμίζουμε τις πιπεριές και στερεώνουμε με οδοντογλυφίδες τα καπάκια.

Με πινέλο λαδώνουμε εξωτερικά τις πιπεριές και το ταψάκι μας.

Ψήνουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.

Χρόνος προετοιμασίας: 

20 λεπτά προετοιμασία

Χρόνος ψησίματος: 

20 λεπτά

Μερίδες: 

4

Βασικά υλικά: 

Πιπεριές

Φέτα

Πιπεριά

Ντομάτα

Κρεμμύδι

Είδος Κουζίνας: 

Ελληνική Κουζίνα

ροή ειδήσεων

imonline - Κατασκευή ιστοσελίδας στο Ηράκλειο

Τα νεώτερα άρθρα της κατηγορίας ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ