Με ψαρονέφρι κομμένο σε μικρά κομματάκια μπορουμε να φτιάξουμε πολύ εύκολα και γρήγορα τηγανιά χοιρινου.
Σε ένα τηγάνι τηγανίζουμε το ψαρονέφρι με το ελαιόλαδο μέχρι να ψηθει το κρέας
Μόλις ψηθεί το κρέας προσθέτουμε στο τηγάνι τα υπόλοιπα υλικά, δηλαδή τον ζωμο βοδινού, τον χυμό πορτοκαλιού, το κρασί, το μέλι, αλάτι και πιπέρι. Σιγοβράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Τη συνοδεύουμε με πουρέ ή με ρύζι ή με πατάτες τηγανητές.
Χρόνος προετοιμασίας:
10 λεπτά προετοιμασία
Χρόνος ψησίματος:
20 λεπτά
Μερίδες:
4
Βασικά υλικά:
Ελαιόλαδο
Πορτοκάλι
Κρασί
Ψαρονέφρι
Ζωμός βοδινού