Άφησε τον γάμο του και πήγε για… γουρούνια

Άφησε τον γάμο του και πήγε για… γουρούνια

newsweb.gr


Άφαντος ο γαμπρός, καθώς είχε να νοιαστεί για κάτι σημαντικότερο

Υποτίθεται πως η μέρα του γάμου είναι η καλύτερη της ζωής σου ή έστω μια στιγμή που θα θυμάσαι για πάντα.

Πώς θα σας φαινόταν λοιπόν αν μαθαίνατε πως ένας νιόπαντρος εγκατέλειψε τη νύφη σύξυλη για να επιστρέψει στο κατοικίδιό του. Ένα γουρουνάκι, ναι!

Η 37χρονη Joanna Durkin από το Σάουθπορτ της Αγγλίας παντρεύτηκε τον επίσης 37χρονο Lee, τον οποίο είδε ωστόσο έντρομη να φεύγει αμέσως μετά τον γάμο ώστε να περάσει ποιοτικό χρόνο με το γουρουνάκι του, τον Parsnip.

Και λέει τώρα πως ξέρει ότι στη ζωή του συζύγου της θα έρχεται πάντα δεύτερη, καθώς το γουρουνάκι είναι αυτό που του έχει κλέψει πραγματικά την καρδιά. Οι δυο τους κάθονται με τις ώρες στον καναπέ αγκαλιά και παρακολουθούν τα αγαπημένα τους προγράμματα στην τηλεόραση.

Ο Lee έχασε ακόμα και το γλέντι, καθώς με το που έγινε το γαμήλιο μυστήριο εξαφανίστηκε κυριολεκτικά. «Η Joanna καταλαβαίνει πως ο Parsnip έρχεται πρώτος, κι έτσι δεν την πείραξε», λέει αυτός σε ανεξάρτητη συνέντευξή του, «ξέρει πως αν μπει κάποιος στο σπίτι μας κραδαίνοντας ένα μαχαίρι, θα πηδήξω πρώτα μπροστά από τον Parsnip»!

Είναι όμως και το άλλο: «Ο Parsnip δεν γουστάρει την Joanna». Και παρά ταύτα, εκείνη συνεχίζει να πιστεύει πως ο Lee είναι το άλλο της μισό. «Ό,τι κάνουμε είναι για τον Parsnip. Ήξερα πως έτσι θα είναι τα πράγματα αν τα φτιάχναμε, αλλά δεν είναι πρόβλημα. Η γαμήλια νύχτα μας ήταν όπως και κάθε άλλη νύχτα, ο Parsnip χρειαζόταν το φαΐ του και την παρέα του»…

ροή ειδήσεων

imonline - Κατασκευή ιστοσελίδας στο Ηράκλειο

Τα νεώτερα άρθρα της κατηγορίας ΚΟΣΜΟΣ