Ρίχνουμε το ξύδι και λίγο αλάτι. Τις αφήνουμε να βράσουν για περίπου 15 λεπτά.
Μόλις βράσουν τα σουρώνουμε και τις καθαρίζουμε από το κέλυφος.
Για να σερβίρουμε τις γαρίδες ανακατεύουμε το λάδι με το λεμόνι σε ένα βαζάκι και περιχύνουμε τις γαρίδες.
Τέλος πασπαλίζουμε με λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό.
HideΚατηγοριοποίηση συνταγής
Χρόνος προετοιμασίας:
10 λεπτά προετοιμασία
Χρόνος ψησίματος:
20 λεπτά
Βασικά υλικά:
Γαρίδες
Λεμόνι
Είδος Κουζίνας:
Διεθνής Κουζίνα
Ελληνική Κουζίνα
Κατηγορία συνταγής:
Νηστίσιμα
Ψαροσυνταγές