Ζεσταινουμε λιγο νερο και το ριχνουμε στην σογια για να το μαλακωσουμε λιγο.Το αφηνετε 20' και μετα το στιβετε καλα για να φυγουν τα υγρα.Το βαζετε σε ενα λεκανακι και βαζετε το ψιλοκομμενο κρεμμυδι,το σκορδο,μαϊντανο,κυμινο, αυγα, αλατι, πιπερι, πελτε, λαδι ,τυρακια και οσο φρυγανια χρειαζετε.Τα ζυμωνουμε καλα και τα πλαθουμε. Τα τοποθετουμε σε ταψακι με λιγο λαδι(νερο στο ταψι δεν θα προσθεσετε καθολου για να μην διαλυθουν τα σουτζουκακια).Τα ψηνετε σε μετριο φουρνο για 3/4 περιπου.Τα συνοδευετε με πατατουλες τηγανιτες ή πιλαφι ή μακαρονακι κοφτο.
Καλη επιτυχια και καλη ορεξη!
Χρόνος προετοιμασίας:
20 λεπτά προετοιμασία
Χρόνος ψησίματος:
45 λεπτά
Μερίδες:
4
Είδος Κουζίνας:
Ελληνική Κουζίνα
Κατηγορία συνταγής:
Νηστίσιμα