Ντοματοκεφτέδες

Ντοματοκεφτέδες

newsweb.gr


1 κιλό ντομάτες κομμένες σε μικρά κυβάκια αλάτι πιπέρι 2 κρεμμύδια τριμμένα 1 1/2 κούπα αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 κουταλάκι ρίγανη 1/2 κούπα δυόσμο και μαιντανό ψιλοκομμένα

Πανεύκολοι ντοματοκεφτέδες...

Βάζουμε τις ντομάτες αφού τις κόψουμε σε κυβάκια σε ένα σουρωτήρι και τις αφήνουμε να στραγγίξουν καλά για τουλάχιστον 2 ώρες.

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά.

Φτιάχνουμε μακρόστενους ντοματοκεφτέδες και τους τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.

Προσέξτε μην τα τηγανίσετε πολύ και χάσουν την ζουμερή τους γεύση΄

Μόλις τηγανιστούν τους απλώνουμε σε χαρτί απορροφητικό και σερβίρουμε αμέσως.

Συνοδεύουν υπέροχα ένα ποτηράκι ούζο!

Καλή σας όρεξη!

HideΚατηγοριοποίηση συνταγής

Χρόνος προετοιμασίας: 

10 λεπτά προετοιμασία

Χρόνος ψησίματος: 

20 λεπτά

Βασικά υλικά: 

Ντομάτα

Αλεύρι

Κρεμμύδι

Δυόσμο

Μαιντανό

Είδος Κουζίνας: 

Ελληνική Κουζίνα

Κατηγορία συνταγής: 

Μεζέδες - ορεκτικά

Νηστίσιμα

Τηγανητά

ροή ειδήσεων

imonline - Κατασκευή ιστοσελίδας στο Ηράκλειο

Τα νεώτερα άρθρα της κατηγορίας ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ