Ριγανάδα

Ριγανάδα

newsweb.gr


Υλικά συνταγής 5 φέτες ψωμί 200 γρ. φέτα μαλακιά ή ανθότυρο 1/2 κούπα ελαιόλαδο 2 ντομάτες γινωμένες 1 κουταλάκι ρίγανη 1 κουταλάκι αλάτι 1 κουταλάκι πιπέρι

Η ριγανάδα είναι μια απλή συνταγή για ορεκτικό αλλά και για να φάτε σε περίοδο δίαιτας ή νηστείας. Δείτε πόσο εύκολη είναι.

Κόβουμε τις ντομάτες σε μικρά κομματάκια.

Παρόμοια, κόβουμε το τυρί σε πολύ μικρά κομμματάκια (δείτε την φωτογραφία).

Στη συνέχεια, τα ανακατεύουμε με τα κομματάκια της ντομάτας και προσθέτουμε στο μείγμα το αλάτι, την ρίγανη, και το πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.

Στη συνέχεια, τοποθετούμε τις φέτες του ψωμιού σε ένα μεγάλο πιάτο και τις περιχύνουμε με το μισό ελαιόλαδο.

Τέλος, απλώνουμε το μείγμα ντομάτας-τυριού πάνω στις φέτες του ψωμιού και ολοκληρώνουμε ρίχνοντας το υπόλοιπο ελαιόλαδο.

Η ριγανάδα μας είναι έτοιμη! Καλή μας όρεξη!

Χρόνος προετοιμασίας: 

10 λεπτά προετοιμασία

Χρόνος ψησίματος: 

Δεν χρειάζεται!

Μερίδες: 

5

Βασικά υλικά: 

Ψωμί

Ντομάτα

Φέτα

Ελαιόλαδο

Είδος Κουζίνας: 

Ελληνική Κουζίνα

Κεφαλλονίτικη

Κατηγορία συνταγής: 

Μεζέδες - ορεκτικά

ροή ειδήσεων

imonline - Κατασκευή ιστοσελίδας στο Ηράκλειο

Τα νεώτερα άρθρα της κατηγορίας ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ