Καταρχήν, βράζουμε τα λαχανικά μας και τα σουρώνουμε.
Παράλληλα, βράζουμε το αυγό ώστε να γίνει σφιχτό, και το κόβουμε σε πολύ μικρά κομματάκια.
Βράζουμε, επίσης, τις πατάτες και τις λειώνουμε σαν πουρέ.
Στη συνέχεια, ψιλοκόβουμε το αγγουράκι τουρσί.
Ανακατεύουμε σε ένα μπωλάκι τη μουστάρδα με τη μαγιονέζα.
Τέλος, παίρνουμε ένα μεγάλο γυάλινο μπωλ και ανακατεύουμε όλα τα υλικά.
Η ρώσικη σαλάτα είναι ουσιαστικά έτοιμη. Τη βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρουμε.
Αν θέλουμε, για περισσότερη ομορφιά στο σερβίρισμα, μπορούμε να καλύψουμε την επιφάνεια της ρώσικης με επιπλέον μαγιονέζα
Κατηγοριοποίηση συνταγής
Χρόνος προετοιμασίας:
20 λεπτά προετοιμασία
Χρόνος ψησίματος:
20 λεπτά
Βασικά υλικά:
Αυγό
Λαχανικά
Μαγιονέζα
Πατάτα
Είδος Κουζίνας:
Διεθνής Κουζίνα
Κατηγορία συνταγής:
Finger food
Μεζέδες - ορεκτικά
Σαλάτες